Azmir Husić predsjednik FK Sloboda

"Jusufbašić nije zaključio listu pojačanja"

Sloboda se priprema za odlazak na bazične pripreme u slovenački Kopar. To zadovoljstvo klupsko rukovodstvo, bolje rečeno predsjednika Azmira Husića, koštat će, kako je rekao, između 17 i 19 hiljada eura.

Sloboda će napokon imati evropske uslove za spremanje, renomirane protivnike, iako je tuzlanski klub, nažalost, u drugom rangu takmičenja. Međutim, u Slobodi sanjaju premijerligaške snove, smatraju da je elita dostižna.

"J... ga ako neću vjerovati ja ko će. Kakav bih bio ja trener da ne vjerujem u to", rekao je Miroslav Blažević.

Azmir Husić kaže kako su Ćirine želje ispunjene i da on treba sa momčadi da napadne prvo mjesto.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Mislili smo da smo sa Sabahudinom Jusufbašićem zaključili listu pojačanja. Međutim nismo, pojavilo se još jedno ime, i ako dogovorimo transfer svi na Tušnju ćemo biti zadovoljni", rekao je Husić.

Blažević se ranije zaputio ka Rijeci odakle će produžiti za Koper, dok će fudbaleri i ostatak stručnog štaba u Sloveniju stići u subotu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije