"Kako ga zadržati ako ponude Reala i Barce dođu?"
Foto: EPA

Iz West Hama tvrde

"Kako ga zadržati ako ponude Reala i Barce dođu?"

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Dimitri Payet često se spominje u kontekstu odlaska iz ekipe West Hama.

Payet je oduševio u protekloj sezoni nastupajući za Čekićare, pa su veliki klubovi pokazali ozbiljan interes za njegovo dovođenje.

Suvlasnik kluba David Gold priznao je kako će ekipa teško Payet teško ostati u klubu, ako stignu ponude Real Madrida i Barcelone.

"Borićemo se svim silama da Dimitri i dalje nosi dres našeg kluba. Želimo dodatno osnažiti tim, i Payet je važan dio ekipe. Ipak, moramo biti realni. Ako bi Real i Barcelona poslali ponude, teško bismo ga zadržali. Međutim, poziv još nismo dobili", rekao je Gold.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Payet se trenutno nalazi s reprezentacijom na Evropskom prvenstvu, a s obzirom na to da je odigrao odličan turnir, ne treba čuditi ako dođe velika ponuda za ovog fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi