"Klaune i kukavico, odlazi, ne trebaš nam"

Dani Alves na udaru navijača

"Klaune i kukavico, odlazi, ne trebaš nam"

Edmir Škorić

Navijači Juventusa tjeraju Danija Alvesa iz kluba, a za sve je kriva sporna fotografija na Instagramu.

Dobro, možda i nije sporna, na njoj nema ništa nepristojno, ali navijače Juventusa je jako zaboljelo. Alves je, naime, objavio fotografiju kopački s finala iz Berlina, a u tom finalu njegov bivši klub Barcelona je pobijedila Juventus.

"Jako je ružno kada si igrač Juventusa, koji te jako dobro plaća, da postaš fotografije koje navijače tog kluba podsjećaju na bolan poraz", komentariše jedan navijač Stare dame, dok drugi piše:

"Beskorisni provokatoru, klaune i kukavico, odlazi iz Juventusa".

"Koja ste vi govn**. Pustite me na miru kur**ne", napisao je Alves, ljut što su mediji od takve sitnice napravili senzaciju, a navijači su se jasno odmah 'primili' i krenuli u rat s Brazilcem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Alves je pred odlaskom iz Juventusa i karijeru će po svemu sudeći nastaviti kod bivšeg trenera Pepa Guardiole u Manchester Cityju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi