"Kolašinac je pojačanje godine u Engleskoj"

Oduševio nekadašnjeg igrača Tottenhama

"Kolašinac je pojačanje godine u Engleskoj"

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac ponovo je oduševio navijače Arsenala svojom igrom u meču protiv Swanseaja.

Arsenal je nakon preokreta uspio da savlada Swansea na domaćem terenu, a junak pobjede bio je upravo Kolašinac. Bh. fudbaler je postigao gol za 1:1, te je upisao asistenciju kod drugog gola Topnika. Ovom utakmicom Kolašinac je ponovo pokazao da je vjerovatno najbolje pojačanje Arsenala u minulom ljetnom prelaznom roku.

Ono što posebno raduje navijače londonskog kluba jeste činjenica da je Kolašinac iz Schalkea stigao potpuno besplatno, odnosno kao slobodan igrač. Riječi hvale za njega imao je i nekadašnji igrač Tottenhama, Garth Crooks, koji je izjavio za engleske medije da je Kolašinac pojačanje godine u Engleskoj.

"Impresioniran sam učinkom Seada Kolašinca, a posebno me oduševio na utakmici protiv Chelseaja prije nekoliko sedmica. Kolašinac je pojačanje godine u Engleskoj i još više me impresionirao kada sam vidio koliko poštuje svoje saigrače u Arsenalu", poručio je Crooks.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi