"Kraljević" stiže u Liverpool

Illarramendi pojačava Redse

"Kraljević" stiže u Liverpool

A. Beganović

Španski veznjak Asier Illarramendi će do kraja prelaznog roka pojačati redove Liverpoola, javljaju inostrani mediji.

Nakon odlaska Stevena Gerrarda Redsi su u potrazi za novim veznim fudbalerom koji bi mogao oplemeniti njjihovu igru, a otočki mediji pišu da se na vrhu liste Liverpoolovih želja nalazi Illarramendi.

Španski veznjak nije u planovima novog šef struke "kraljevskog kluba" Rafe Beniteza, pa je njegov odlazak iz Madrida čini kao realna opcija.

Još uvijek se ne zna koliko će Real tražiti novca na ime obeštećenja, no u Liverpoolu su uvjereni da će postići dogovor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, 25-godišnji veznjak je u Real stigao 2013. godine iz Real Sociedada, no u "kraljevskom klubu" nije ispunio očekivanja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.