Rodgers šokirao navijače Redsa izborom zamjenika kapitena

James Milner zamjenik kapitena Liverpoola

Rodgers šokirao navijače Redsa izborom zamjenika kapitena

Adnan Beganović

Menadžer Liverpoola, Brendan Rodgers, odabrao je zamjenika kapitena i svojim izborom je šokirao navijače Redsa.

Uoči početka nove sezone iz Liverpoola su objavili ko će nositi kapitensku traku ukoliko na terenu nije Jordan Henderson.

Navijači Redsa su očekivali da ta čast pripadne Martinu Škrtelu, koji već godinama nosi dres Liverpoola i sigurno je najborbeniji igrač ovog kluba.

Međutim, Rodgers očito nije tako mislio, pa je za zamjenika kapitena imenovao novopridošlog Jamesa Milnera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Odluka o kojoj će se mnogo raspravljati, no Rodgers je procijenio da je Milner, bez obzira što je tek stigao iz Manchester Cityja, čovjek koji zaslužuje biti zamjenik kapitena Liverpola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.