"Lav ne gubi san zbog mišljenja ovce, već je pojede"

Siniša Mihajlović u svom stilu

"Lav ne gubi san zbog mišljenja ovce, već je pojede"

Trener ekipe Milana Siniša Mihajlović poručuje da nije zabrinut zbog medijskih navoda da bi mogao dobiti otkaz u ovoj ekipi.

Milanu ne ide dobro ove sezone, a mediji u Italiji kao glavnog krivca vide uprravo trenera. Mihajlović je na medijska pisanja u Italiji da će uskoro dobiti otkaz odgovorio u svom stilu.

"Vuk ne gubi san zbog mišljenja ovce, već je pojede", rekao je Mihajlović novinarima i dodao:

"Sljedeće tri utakmice će biti veoma bitne za nas. Možemo biti u problemu ukoliko ih neodigramo dobro. Svaka utakmica može biti ključna za nas. Ako u svaki meč budemo ušli sa koncentracijom kakvu smo imali protiv Frosinonea, onda možemo dobiti bilo koga".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu Serie A sa osam bodova manje od lidera Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi