"Lešinari" uz pjesmu i baklje najavili utakmicu sezone

Velika podrška voljenom klubu

"Lešinari" uz pjesmu i baklje najavili utakmicu sezone

Fudbalere Borca u nedjelju očekuje utakmica sezone. Banjalučani će u okviru 30. kola Premijer lige BiH na Gradskom stadionu ugostiti ekipu Viteza, a pobjeda u ovom meču za crveno-plave se nameće kao imperativ, s obzirom da se trenutno nalaze na 11. poziciji.

Borac je uspio u posljednjih nekoliko utakmica da napravi odličan rezultat i dođe na korak od opstanka u društvu najboljih. Ipak, da bi ispunili svoj primarni cilj banjalučkom timu će za vikend biti potrebna nova tri boda, ali i velika podrška navijača.

Banjaluka sa nestrpljenjem očekuje početak utakmice, a zanimljivu najavu pred odlučujući duel napravili su popularni "Lešinari".

Oni su u petak uveče uz pjesmu i baklje na kratko zaustavili saobraćaj u centru grada, te su tako na upečatljiv način pokazali mnogobrojnim prolaznicima koliko vole svoj klub.

Podsjetimo, susret između Borca i Viteza na rasporedu je u nedjelju od 17 časova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi