"Ljubav prema državi sam pokazao odabravši BiH, a ne Elf"

Muhamed Bešić poručio

"Ljubav prema državi sam pokazao odabravši BiH, a ne Elf"

Adnan Beganović

Selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Vlado Jagodić, za predstojeće kvalifikacione susrete protiv Mađarske i Austrije neće računati na usluge defanzivca Ferencvaroša, Muhameda Bešića.

Naime, Jagodić je objavio spisak od 22 igrača na koje računa za pomenute susrete i na njemu se nije našlo Bešićevo ime.

No, to nije sve, putem printanih i elektronikih medija selektor našeg mladog tima je "oprao" Bešića, koji se danas oglasio na svojoj službenoj internet stranici.

"Poštujem svaku odluku selektora. Uvijek sam davao maksimum za dres sa državnim grbom koji je za mene svetinja. Tako će biti i u budućnosti. Svoju ljubav prema državi pokazao sam kada sam odabrao BiH, a ne Njemačku, iako sam imao ponudu Elfa. Uvijek ću se odazvati pozivu u nacionalni tim“, naveo je Bešić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.