"Ljut sam na medije jer pišu da sam debeo"

James Rodriguez otvorio dušu:

"Ljut sam na medije jer pišu da sam debeo"

Endin Čaušević

Fudbaler Real Madrida James Rodriguez izjavio je da je ljut na španske medije koji pišu da ima problema sa viškom kilograma.

Španski mediji prethodnih dana pisali su o fizičkoj pripremi kolumbijskog fudbalera, a nakon sinoćnjeg kiksa Real Madrida jutros je u nekoliko medija osvanula vijest da James ima velikih problema sa viškom kilograma. Nije se dugo čekalo na Jamesov odgovor.

"Ova pisanja medija me baš pogađaju. Svi koji me poznaju znaju da sam uvijek bio maksimalno profesionalan i da uvijek vodim računa o sebi i svom fizičkom izgledu. Također, dosta pričaju da često izlazim po klubovima i opijam se, to je laž i stvarno sam ljut na medije", rekao je James.

Zvijezda Real Madrida ove sezone ne igra kako se od njega očekuje, a većinu utakmica ove sezone počeo je sa klupe za rezervne igrače. James je početkom mjeseca imao i problema sa policijom jer je vozio dosta brže od dozvoljenog.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nisam išao tako brzo kao što tvrde. Muzika je bila preglasna i nisam čuo da me policija prati. Sada je sve u redu i nema potrebe da pričamo o toj temi više", dodao je Kolumbijac.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi