Trener Plavih uoči duela sa Mađarima

"Maksimalnim angažmanom do prilika na sutrašnjem meču"

Fudbaleri Željezničara sutra na Koševu od 18 sati igra meč drugog pretkola Evropske lige protiv ekipe Ferencvaroša.

 Iako Plavi imaju prednost od 1:0 iz prvog meča, trener Milomir Odović je oprezan pred uzvrat.

 "Stvari su prilično jasne i ne treba puno pričati iako je to sastavni dio mog posla. Mi smo jednom odličnom utakmicom u Budimpešti slavili protiv jednog  izuzetnik protivnika koji će i u revanšu imati šanse i biti jako opasan. Oni su iskusna ekipa koja ima visoke ambicije i u ovoj utakmici. Na nama je da sada kada smo stvorili opipljive šanse da prođemo dalje, budemo pametni. Nadam se da su igrači svjesni da moraju proliti još dosta znoja", rekao je Odović, te je dodao:

 " S obzirom na to da igramo pred našim navijačima sigurno da će stvari biti dosta drugačije. Nadam se da ćemo uz maksimalan angažman imati svoje šanse u sutrašnjem susretu", rekao je Odović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 Aleksandar Kosorić smatra da će utakmica biti jako teška i nada se kako će uspjeti da ponovo igru iz prvog meča.

 "Što se tiče nas igrača, atmosfera je sigurno dobra. Imamo taj pozitivan rezultat koji nam je dao pozitivnu energiju. Svi smo svjesni da igramo sa ozbiljnim protivnikom i da će revanš biti još teži. Sa šefom smo radili na otklanjanju grešaka iz prve utakmice, nadam se da će to biti dobro i da ćemo uspjeti da ponovimo dobru utakmicu", rekao je Kosorić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.