Ferencvaroš ulaznice za Koševo prodaje samo članovima kluba

Tako rade u Mađarskoj

Ferencvaroš ulaznice za Koševo prodaje samo članovima kluba

Navijači Ferencvaroša se polako spremaju za dolazak u glavni grad Bosne i Hercegovine, gdje će pokušati pomoći svom klubu u namjeri da nadoknadi zaostatak iz prve utakmice protiv Željezničara (0:1) i plasira se u 3. pretkolo Evropske lige.

Online rezervacija ulaznica je već počela, a one će navijačima biti dostupne u utorak, dva dana prije utakmice na stadionu Asim Ferhatović - Hase.

Cijena karata za navijače Ferencvaroša iznosi 3,200 forinti, što je nešto više od 10 eura. Tradicionalno, gostujući navijači na evropskim utakmicama koje organizuje Željezničar bit će smješteni na sjevernoj tribini.

Interesantno je što ulaznice za meč na Koševu mogu rezervisati samo članovi fan kluba Ferencvaroša, tj. oni koji su nedavno obnovili vjernost svom klubu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Revanš susret Željezničara i Ferencvaroša igra se u četvrtak, 23. jula s početkom u 18 sati, a očekuje se da tribine našeg najvećeg stadiona budu krcate.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.