"Messi je tek peti najbolji napadač protiv kojeg sam igrao"

Manolas otkrio listu od top 5

"Messi je tek peti najbolji napadač protiv kojeg sam igrao"

Veoma je teško povjerovati da bilo koji defanzivac može staviti Lea Messija tek na peto mjesto najboljih napadača s kojima se suočio kroz karijeru.

Upravo to je uradio štoper Rome Kostas Manolas koji je napravio listu od top 5 najboljih napadača s kojima se ikada suočio.

Manolas je na prvo mjesto stavio Zlatana Ibrahimovića, ali prvo je objasnio zašto je Messi tek na petom mjestu.

"On nije klasični napadač i više igra na poziciji krila i zbog toga ga nikada nisam direktno čuvao. Zato ga moram staviti tek na peto mjesto", rekoa je Manolas pa onda nahvalio Ibrahimovića:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ibrahimović je produkt prirode. Ne možete mu praktično parirati tokom utakmice jer je fizički nevjerovatno snažan i to vam predstavlja problem. Osim njega, u top 5 bih stavio i Suareza, Benzemu te Cristiana Ronalda", rekao je Manolas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi