Selektor Argentine o našoj reprezentaciji

"Misimović, Džeko, Pjanić, Lulić, to je odlična ekipa"

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će u St. Louisu odigrati prijateljski susret sa Argentinom na Busch stadionu. 

Pred ovaj susret novinarima se obratio selektor Argentine Alejandro Sabella. Sabella je sa respektom govorio o Sušićevim izabranicima. 

"Prvi put su se kvalifikovali. To je reprezentacija koja igra dobar fudbal. Sve te zemlje iz bivše Jugoslavije poput BiH, Srbije i Hrvatske su jako kvalitetne i talentovane. Gledao sam dvije utakmice BiH protiv Slovačke i Sjedinjenih Američkih Država," rekao je Sabella i dodao:

"BiH ima jako kvalitetne igrače. Kao što su Pjanić, Misimović, Džeko. Ne znam da li je došao Lulić. Ima problema sa povredom. Jedna ekipa koja je jako dobra i težak protivnik za nas," riječi su Sabelle. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Selektor Argentine nije želio otkriti karte pred sutrašnju utakmicu.

"Ne mogu reći ko će biti u napadu, igrat ćemo sa dva napadača. Mislim da je svaka ekipa na svijetu bez Messija drugačija. Ne samo naša, nego svaka. On je Argentinac i hvala Bogu na tome. Naravno da brine njegova povreda, ali smo optimistični," zaključio je Sabella. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.