"Mogli smo kupiti trojicu sudija umjesto plaćanja obaveza"

Zanimljiva izjava Medića

"Mogli smo kupiti trojicu sudija umjesto plaćanja obaveza"

A. Haznadarević

Momčad Zagreba je i definitivno ispala iz HNL-a zahvaljujući razočaravajućim rezultatima koje je momčad Ćire Blaževića ostvarila ove sezone.

Razumljivo, razočaran je i predsjednik kluba Dražen Medić, koji je dao jednu jako zanimljivu izjavu, aludiravši na to da je njegov klub jedan od rijetkih koji nemaju dugovanja, a ipak je ispao:

"Ako netko proteže svoje dugove iz godine u godinu, zar to nije mogao i Zagreb? Jesmo li mogli kupiti tri igrača ili tri utakmice, umjesto da podmirujemo obveze? Čuo sam, da je ne daj Bože, moguće kupiti i sudije. Pa jesmo li mogli kupiti i trojicu sudija?", pita se on u razgovoru za Index.hr.

Medić je istakao kako se i dalje nada da će čelništvo HNL-a ipak imati razumijevanja, te spasiti Zagreb na neki način od ispadanja u niži rang takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.