"Moja reakcija je bila u potpunosti pogrešna"

Insigne žustro reagovao zbog izmjene

"Moja reakcija je bila u potpunosti pogrešna"

Endin Čaušević

Fudbaleri Napolija prethodnog vikenda poraženi su u derbiju 11. kola Serije A protiv Juventusa.

Napoli je u Torinu poražen sa 2:1, a gol odluke postigao je dojučerašnji napadač ove ekipe Gonzalo Higuain. Ipak, u centru pažnje nakon ovog meča bio je Lorenzo Insigne koji je sredinom drugog poluvremena izašao iz igre.

Maurizio Sarri je odlučio da iz igre izvede Insignea koji je bio možda i najbolji igrač Napolija u ovom meču. Ova odluka se nije svidjela italijanskom fudbaleru koji je odlučio dobaciti nekoliko pogrdnih riječi svom treneru.

"Moja reakcija je bila u potpunosti pogrešna. Znao sam da mogu pomoći ekipi u tom meču i dobro sam se osjećao na terenu. Ipak, sada je sve u redu, najbitnije je da je ekipa ujedinjena", rekao je Insigne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije