Insigne želi novi ugovor s Napolijem

Ne želi napustiti klub

Insigne želi novi ugovor s Napolijem

Endin Čaušević

Fudbaler Napolija, Lorenzo Insigne, nalazi se na meti nekoliko italijanskih klubova.

Insigne iza sebe ima dobru sezonu u Napoliju, a dobrim igrama skrenuo je pažnju nekoliko italijanskih, ali i evropskih klubova. Ovaj fudbaler se nalazi na pripremama sa reprezentacijom Italije pred Evropsko prvenstvo, ali je poručio da želi ostati u Napoliju.

"Napoli ovog ljeta ne želi prodati najbolje igrače jer naredne sezone želimo napraviti korak dalje. Inisgne je poručio da ne želi ići već da želi produžiti svoj ugovor sa ekipom. Mislim da će se to desiti odmah nakon završetka EP-a", rekao je njegov agent Franco Dell Monica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Selektor reprezentacije Italije, Antonio Conte, rekao je da će Inisgne najvjerovatnije biti starter u prvoj utakmici grupne faze EP-a. Ipak, dodao je da mu je Inigne poručio da se neće ljutiti i ako ostane na klupi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi