"Moramo biti bolji i postati više od tima"

Bonucci nakon teške pobjede nad Caglarijem

"Moramo biti bolji i postati više od tima"

Eldar Ganibegović

Milan je u drugom kolu Serije A teže od očekivanog stigao do pobjede nad Caglarijem

Rossoneri su slavili rezultatom 2:1, pa su tako u prva dva kola upisali maksimalan broj bodova i nalaze se na četvrtoj poziciji.

Nakon teške utakmice oglasio se novi defanzivac Milana Leonardo Bonucci.

"Zatvorili smo važan ciklus igara. Naše putovanje prema napretku je počelo. Ovakve utakmice pomažu putovanju, pokazuju vam vrijednost duha i žrtve", rekao je Bonucci te dodao:

"Večeras smo sebi sami otežali stvari, pravili smo greške. Sada imamo pauzu,  a kad se vratimo, čekaju nas nova iskušenja i moramo biti spremni. Tek smo na početku. Moramo biti bolji i postati više od tima. Ne gledamo druge ekipe, jer su Napoli i Juvetnus malo ispred nas. Moramo se isvrnuti na sebe, postati grupa, koja će napredovati iz utakmice u utakmicu."

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi