"Mourinho će se vratiti u Real i to vrlo brzo"
Foto: EPA

Ramon Calderon tvrdi

"Mourinho će se vratiti u Real i to vrlo brzo"

Midhat Šljivak

Nekadašnji predsjednik Real Madrida Ramon Calderon smatra da će Jose Mourinho ponovo sjesti na klupu Kraljeva.

Calderon je otkrio neke jako zanimljive podatke, a vjeruje kako bi već na kraju sezone Posebni mogao ponovo na klupu tima iz Madrida.

"Nije tajna da Florentino Perez podržava Mourinha. Voli ga i ne bi me čudilo da ga opet vidimo na klupi Real Madrida", rekao je Calderon, te je dodao:

"Znam da zvuči čudno, ali ako Rafa Benitez ne bude imao dobru sezonu, a Mourinho bude otpušten u Chelseaju, ne bi me čudilo da se vrati u Real", istakao je Calderon.

Mourinho je prema riječima Calderona bio kandidat za klupi i nakon što je Carlo Ancelotti dobio otkaz.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Znam da ga je Perez želio umjesto Beniteza, ali je Mourinho to odbio, jer je smatrao da nije pravo vrijeme za povratak. Ipak, nakon dvije godine, mislim da je pravo vrijeme za novi dolazak Mourinha", dodao je Calderon.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.