"Mourinhu su uvijek drugi krivi kada izgubi"

Tako kaže Roman Calderon

"Mourinhu su uvijek drugi krivi kada izgubi"

Nekadašnji Realov predsjednik Ramon Calderon izjavio je Jose Mourinho za neuspjehe uvijek optužuje druge. 

Nakon poraza portugalski trener često krivce pronađe u sudijama, igračima ili lošem terenu, a to nimalo ne iznenađuje Ramona Calderona koji je u periodu od 2006. do 2009. godine obnašao funkciju predsjednika Real Madrida. 

"Nažalost, Mourinho uvijek tako reaguje, uvijek mu je neko drugi kriv. Čitao sam da je poslije poraza od Manchester Cityja prošle nedjelje pričao o sudijama. To je njegov karakter, on ide sa njim kada Mourinha angažujete za trenera", izjavio je Calderon. 

Calderon je dodao da se Mourinho u svakom klubu isto ponaša.

"Možda na taj način motiviše igrače. Međutim, on sada nije ovdje i nije naš problem. Mourinho je takav kakav jeste", istakao je. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo, Mourinho je ovog ljeta doveden u Manchester United s ciljem da vrati klub na stare staze slave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti