Tek je počelo, a već traže odlazak Mourinha

Navijači nezadovoljni

Tek je počelo, a već traže odlazak Mourinha

Edmir Škorić

Jose Mourinho nije dobro krenuo na klupi Manchester Uniteda.

Mourinhov United je prvo osvojio Coumminty Shield podijedivši Leicester, pa je potom slavio na otvaranju Premiershipa protiv Bournemoutha, ali niko nije očekivao poraz od Cityja na domaćem terenu (2:0) i još manje poraz u Rotterdamu od Feyenoroda u Evropskoj ligi (1:0).

Iako ima tri pobjede u Premiershipu, United nije igrao dopadljivo, a posebno ne Paul Pogba, koji je za velike novce stigao ovog ljeta na Old Trafford.

Počelo je i nezadovoljstvo navijača Crvenih vragova, pa su pojedini nazvali radio stanicu talkSport i zatražili ostavku Mourinha, kojeg smatraju "pravim nasljednikom Van Gaala".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači su razočarani, smatraju da Mourinho nije onaj stari i da neće napraviti ništa s ekipom Uniteda, a kao zamjenu pojedinci su zamislili Stevea Brucea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi