Edis Mulalić poslije vrijedne pobjede

"Možda sam blentav i lud, ali zaplakao sam, volim sve ovo"

Edmir Škorić

Željezničar je u 19. kolu Premijer lige BiH s 2:0 savladao Široki Brijeg, što je svakako razlog za sreću na licu trenera Plavih Edisa Mulalića.

"Nismo najbolje krenuli, ali to je normalno, dok 'legnu' raji novi igrači, raja njima... Mislim da smo od 20. minuta igrali onako kako sam ja zamislio. Svjesno smo s Tiagom i Memijom napravili neke rokade u drugom dijelu", rekao je Mulalić.

"Drugo poluvrijeme je onako kako ja želim da igra Željo. Nismo htjeli da ne rizikujemo zbog žutih kartona Kramarića i Stevanovića, pa smo pravili te brze izmjene u nastavku. Ne bi bilo zgodno igrati protiv ekipe kao što je Široki s igračem manje", ističe trener Plavih.

Svjestan je da je Široki takva ekipa da je nemoguće ne dopustiti šanse...

"Nismo igrali s nekom seljačkom ekipom. Nismo mogli da ne dopustimo šanse ekipi koja je godinama u vrhu naše lige. No, nismo primili dosta utakmica gol i to je pozitivno. Igrači su se danas nagradili za sav trud. Velika pobjeda, drago mi je da je to publika sve prepoznala".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Emotivni Mulalić otkriva kako je zaplakao pred početak utakmice.

"Kod hora sam i zaplakao u ćošku, ja sam emotivna osoba. Možda sam i blentav i lud, ali iskren sam i ja sve ovo volim", dodao je.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi