"Nadam se da igrači Chelseaja neće igrati kao curice"
Foto: EPA

Zlatan Ibrahimović bez dlake na jeziku

"Nadam se da igrači Chelseaja neće igrati kao curice"

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a večeras igraju revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka u gostima protiv Chelseaja.

Aktuelni prvak Francuske u prvoj utakmici u Parizu slavio je sa 2:1 i večeras će fudbaleri PSG-a pokušati ponovo izbaciti Chelsea iz nokaut faze Lige prvaka. U centru pažnje engleskih medija nalazi se Zlatan Ibrahimović koji je prošle sezone dobio direktan crveni karton u revanšu na Stamfotd Bridgeu.

"Nadam se da igrači Chelseaja ovaj put neće igrati kao curice. Prošli put sam dobio crveni karton ni kriv ni dužan. Trebaju se ponašati kao muškarci. Ne razmišljam o osveti, samo se nadam da se neće ponašati kao bebe i plakati nakon svakog kontakta", rekao je Ibrahimović.

Također, Ibrahimović je dodao da ima dobar odnos sa Engleskom, posebno od 2012. godine kada je u prijateljskoj utakmici Englezima postigao četiri gola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Revanš utakmica osmine finala između Chelseaja i PSG-a igra se večeras od 20:45 sati na Stamford Bridgeu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi