Defanzivac mlade selekcije BiH

"Naša prednost u odnosu na Rumuniju je veliko zajedništvo"

D. Kurbegović

Mlada selekcija BiH sutra u Trening centru u Zenici dočekuje selekciju Rumunije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Naši mladi nogometaši sutra očekuju pozitivan rezultat, a zato će im trebati i velika podrška s tribina.

Kerim Memija standardni nogometaš danskog Vejle BK i nogometaš koji je i prošle kvalifikacije bio član mlade selekcije vjeruje da sutra BiH može do pozitivnog rezultata.

"Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu, sve smo uradili skautirali smo protivnika, obavili veliki broj razgovora sa stručnim štabom i selektorom u povodu ove utakmice. Spremni smo i možemo se nadati pozitivnom rezultatu, naravno ako ispoštujemo ono što se dogovorimo u svlačionici. Kada je u pitanju ova selekcije BiH, imamo dosta igrača koji igraju u jakim ligama u inostranstvu, ali imamo i kvalitetne igrače u našoj ligi. Mislim da je najveći kvaliteta ove selekcije to zajedništvo i mnogo okupljanja s ranijih reprezentativnih okupljanja. To je sigurno naša prednost u odnosu na protivnike" , rekao je Memija.

Publika će sutra biti važan faktor da bi se savladao kvalitetan protivnik.

"Publika daje krila svakoj ekipi, iskoristio bi ovu priliku da pozovem sve koji mogu da dođu sutra na utakmicu i da nas podrže. Mi ćemo dati sve od sebe i vjerujem da ćemo na kraju zadovoljiti publiku, ali i sebe naravno uz pozitivan rezultat", kazao je Memija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi