"Našim navijačima bi i stadion od 50.000 mjesta bio mali"

Boris Pandža za SportSport.ba

"Našim navijačima bi i stadion od 50.000 mjesta bio mali"

Selektor Safet Sušić je danas saopštio spisak reprezentativaca koji će se suprotstaviti Grčkoj. 

Na njemu se nakon nekoliko utakmica pauze našao i Boris Pandža koji vuče povredu i još nije sigurno da li će biti spreman za duel u Zenici 22. marta.

 

Selektor je danas saopštio spisak na kojem ste se našli nakon povrede, kakve su Vaše impresije?

 

"Jako lijepo se osjećam. Najljepše je biti sa suigračima. Radujem se okuplajnju. Odigrao sam utakmicu za B tim Mecehlena protiv Anderlechta,  nadam se i skorom povratku u prvi sastav."

 

Da li se nadate da ćete odigrati jedan susret za prvi tim Mechelena prije duela sa Grčkom?

 

"Vidjet ćemo kakvo će stanje biti sa povredom, ako bude sve uredu ja se nadam da ću biti u prilici da odigram jednu utakmicu za Mechelen prije utakmice sa Grčkom. Vikend prije Grčke igramo na domaćem terenu i nadam se da ću biti u sastavu za taj susret, ali vidjet ćemo kako će se situacija sa povredom razvijati."

 

Šta očekujete od duela sa Grčkom?

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

"Utakmica je od velikog značaja za nas. Mi moramo ući kao i u svaku drugu utakmicu sa željom da pobjedimo. Nemamo prava na kiks, kako mi, tako i Grci. Očekujem dinamičnu, zahtjevnu utakmicu, jako tvrdu. Što se tiče naših navijača, nama bi stadion od 50.000 ljudi bio premal da svi stanu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti