"Navijači iz krajeva odakle je naš protivnik zaista su ludi"
Foto: EPA.eu

Alvaro Dominguez:

"Navijači iz krajeva odakle je naš protivnik zaista su ludi"

Fudbaleri Borussije M'gladbach sa Sarajevom će se boriti za plasman u grupnu fazu Europa lige. Iako slao poznaju bordo tim, izabranici Luciena Favrea su svjesni da neće imati lagan zadatak.

O dvomeču sa aktuelnim osvajačem Kupa BiH govorio je i španski fudbaler Alvaro Dominguez koji je u Gladbach stigao 2012. godine, a prethodno je nosio dres Atletico Madrida.

"Žrijeb sam pratio u svlačionici i moram priznat da protivnika ne poznajem dobro. Ono što znam jeste da su navijači iz krajeva odakle je naš protivnik zaista ludi. Prije svega u prvoj utakmici moramo dobro funkcionisati i biti skoncentrisani. Dobra stvar je što ćemo u revanšu pred našim navijačima imati dodatni vjetar u leđa", rekao je fudbaler Borussije M'gladbach Alvaro Dominguez, te dodao:

"Vjerujem da će ovo uprkos svemu biti težak zadatak, ali ukoliko prikažemo našu pravu igru, vjerujem da ćemo se plasirati u grupnu fazu Europa lige".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.