"Ne bih doveo Messija ni kad bi besplatno želio igrati"
Foto: EPA

Predsjednik turskog drugoligaša o Argentincu

"Ne bih doveo Messija ni kad bi besplatno želio igrati"

Midhat Šljivak

Zvijezda Barcelone Lionel Messi često se povezuje s odlaskom iz redova katalonskog tima.

Većina klubova ne može priuštiti argentinskog velemajstora. Tek nekoliko njih bi moglo plaćati ogromnu sumu novca na godišnjem nivou, ali ima i onih koji Messija ne bi doveli ni kada bi besplatno igrao za klub.

Tako barem tvrdi predsjednik turskog drugoligaša Altinordua Mehmet Seyit Ozkan. On je dao zaista komičnu izjavu za Messija.

"Čak i kada bi Messi želio besplatno igrati za naš klub, ja ga ne bih doveo. Vjerujem u mlade turske igrače i uvijek bih im dao šansu ispred njega", iskren je ovaj fudbalski radnik.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj turski drugoligaš trenutno je deveti na tabeli. Ipak, samo su tri boda u zaostatku za šestim Balikesirsporom, a upravo to mjesto vodi u doigravanje za plasman u Superligu.

Međutim, teško da će se ovaj klub dokopati tog mjesta, jer je konkurencija u drugoj ligi turske zaista ogromna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi