"Ne dovodimo Fabregasa, stvorit ćemo ga sami"
EPA

Oglasio se kineski klub

"Ne dovodimo Fabregasa, stvorit ćemo ga sami"

Kineski prvoligaš Shandong Luneng Taishan demantovao je da je zainteresovan za Cesca Fabregasa. 

Vezni fudbaler Chelseaja se u posljednje vrijeme sve više dovodi u vezu sa odlaskom u Kinu. Kao jedan od klubova koji je zainteresovan za njegove usluge pominjao se Shandong Luneng Taishan kojeg vodi Felix Magath, međutim iz kluba su demantovali da će dovoditi nove igrače. 

"Fabregas nam nije u planu, nemojte širiti laži. Shandong Luneng neće dovoditi još jednog stranca. Naši treneri već su doveli strance koje žele. Radit ćemo na razvijanju vlastitih igrača. Zašto mi ne bismo stvorili vlastitog Fabregasa?", poručili su iz kineskog kluba. 

U Chelseaju ove sezone ne računaju pretjerano na usluge Fabregasa, a statusom nije zadovoljan ni sam Španac koji uveliko razmatra mogućnost odlaska. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi