"Ne treba nam Belotti, sumnjam da će biti veliki igrač"

Predsjednik Juventusa o napadaču Torina

"Ne treba nam Belotti, sumnjam da će biti veliki igrač"

Endin Čaušević

Andrea Belotti sinoć je postigao nova dva gola za Torino i trenutno je najbolji strijelac italijanske Serije A.

Belotti je sinoć došao do svog 21. gola u Seriji A i tako je iza sebe ostavio Edina Džeku i Gonzala Higuaina koji su u dosadašnjem dijelu sezone postigli po 19 golova. Italijanski mediji počeli su špekulisati da se Belotti nalazi na meti Juventusa, ali je predsjednik Stare dame, Giuseppe Marotta, žestoko demantovao ove navode.

"Belotti je pokazao je snažan napadač koji zna da zabija golove. On dosta obećava, ali je Torino već imao takvog igrača, Ciru Immobilea. On je otišao u Dortmund pa u Sevillu i pokazao da nije velik igrač kako se mislilo. Belottiju želim sve najbolje, ali mislim da će se pokazati isto kao i Immobile", rekao je predsjednik Juventusa.

Napadač Torina nedavno je produžio ugovor s ovom ekipom, te u njemu ima otkupnu klauzulu koja iznosi 100 miliona eura. Italijanski mediji vjeruju da će se na kraju sezone pojaviti klub koji će biti spreman da plati taj iznos za ovog sjajnog napadača.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi