Bogata ponuda Barcelone za Bonuccija
Foto :EPA

Žele defanzivca Juventusa

Bogata ponuda Barcelone za Bonuccija

Midhat Šljivak

Sjajni štoper Juventusa Leonardo Bonucci karijeru bi mogao nastaviti u redovima Barcelone.

Kako navode španski mediji, 29-godišnji Bonucci je dobio ponudu katalonskog velikana Barcelone, koja ga želi vidjeti u svojim redovima.

Bonucci je ove sezone imao dosta problema sa trenerom Stare dame Maxom Allegrijem. Jednu utakmicu je bio čak i suspendovan, a priče o odlasku su se nakon toga dodatno i pojačale.

Barca namjerava da Bonuccija dovede u svoje redove. Navodno su spremili bogat ugovor za njega i koji bi ga vezao za Barcu ispred Manchester Cityja i Chelseaja, koji također pokazuju interes.

Sjajni defanzivac je ranije najavio kako bi želio karijeru okončati u timu iz Torina. Aktuelni ugovor s klubom mu važi do 2021. godine, ali njegova budućnost će zavisiti i od ostanka Allegrija na klupi Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako su odnosi između njih popravljeni, rukovodstvo Bianconera će sasvim sigurno imati glavnu riječ o svemu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi