Težak lom noge na meču Udinese - Juventus

Seko Fofana slomio nogu

Težak lom noge na meču Udinese - Juventus

Midhat Šljivak

Fudbaler Udinesea Seko Fofana doživio je težak lom noge na meču italijanske Serie A protiv Juventusa.

Ovaj 21-godišnji francuski fudbaler lom noge je doživio u duelu sa Alexom Sandrom tokom prvog poluvremena utakmice, a srećom nije se radilo o otvorenom prelomu.

Iako je sve ukazivalo na običan duel, Fofana je u kricima ostao ležati na terenu, nakon čega je morao napustiti meč.

Pretrage su pokazale lom lijeve fibule i ovog fudbalera čeka duga pauza.

"Nevjerovatno je koliko fudbal može biti okrutan, ali sve je to život. Hvala svima na podršci i kunem se da ću se vratiti još jači", rekao je Fofana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj vezni fudbaler u karijeri je nastupao još za Manchester City, Fulham i Bastiju, a tim iz Udina je pojačao na ljeto prošle godine.

Odigrao je ukupno 20 utakmica ove sezone i postigao je pet golova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti