"Ne znam ništa o Ronaldu i Ramosu, želim samo igrati fudbal"
Foto: EPA

Marcelo nakon sinoćnje utakmice

"Ne znam ništa o Ronaldu i Ramosu, želim samo igrati fudbal"

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida remizirali su sinoć na gostovanju protiv Atletico Madrida (0:0) u derbiju 12. kola španske La Lige.

Kraljevski klub se ove sezone ne nalazi u formi koja se očekuje od ove ekipe i već zaostaju deset bodova za liderom Barcelonom. Pored loše forme Kraljeva nastavila se i loša forma Cristiana Ronalda koji ponovo nije uspio da zatrese protivničku mrežu.

Portugalac je u dosadašnjem dijelu sezone postigao samo jedan gol u domaćem prvenstvu što se nije desilo godinama. U posljednje vrijeme sve više se špekuliše da Ronaldo želi napustiti Real Madrid, ali i da on i kapiten kraljevskog kluba Sergio Ramos nisu baš u najboljim odnosima.

Španski novinari pokušali su nakon sinoćnje utakmice saznati nešto više o tome od Marcela, ali brazilski fudbaler nije bio baš raspoložen da razgovara na tu temu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne znam ništa o tome da li je Ronaldo nesretan. Ne, ne znam ništa ni o tome da li nešto nije ok što se tiče njega i Ramosa. Želim samo da igram fudbal. Ne znam ništa o tome da li je došlo do sukoba između njih", poručio je Marcelo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi