"Neću da idem u Kinu jer još uvijek imam šta da jedem"

Zeman o ponudama iz Kine

"Neću da idem u Kinu jer još uvijek imam šta da jedem"

Endin Čaušević

Češki stručnjak Zdenek Zeman još uvijek se nalazi bez trenerskog angažmana iako ima nekoliko ponuda iz Kine.

Nekadašnji trener Rome još uvijek nije uspio da pronađe trenerski angažman iako ima nekoliko bogatih ponuda iz Kine. Ipak, Zeman je poručio da uopšte nema želju da ide u Kinu, te je objasnio i zašto.

"Imao sam nekoliko ponuda, ali sam ih odbio odmah. Ne želim da idem u Kinu jer još uvijek imam novca za hranu. Želim da idem u klub gdje mogu normalno da radim gdje se predsjednik neće miješati u rad trenera. Trenutno nema mnogo tih klubova, ali ja sam strpljiv", rekao je Zeman.

Češki stručnjak je u svojoj karijeri vodio mnogo italijanskih kklubova, a posljednji angažman imao je u Lugano kojeg je napustio prije nekoliko mjeseci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti