Zeman: Žao mi je kada vidim Tottija na klupi

Bivši trener Rome

Zeman: Žao mi je kada vidim Tottija na klupi

Nekadašnji trener Rome Zdenek Zeman komentarisao je situaciju u ovom klubu, koji se sedmicama nalazi u krizi rezultata.

Osim što Zeman nije zadovoljan trenutnim rezultatima Rome, ne sviđa mu se ni činjenica da legendarni Francesco Totti više nema mjesto u prvih jedanaest.

"Žao mi je kada vidim Tottija na klupi. Jednostavno, igraču poput njega ne priliči da grije klupu. On je igrač koji pravi razliku i njegovo mjesto je u startnoj postavi", riječi su Zemana.

Legendarni kapiten Rome je ove sezone odigrao četiri utakmice u Seriji A, a na samo dvije je bio starter. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Krajem septembra, Totti je doživio povredu koja ga je udaljila sa terena na tri mjeseca, a od tada je na terenu proveo svega dvadesetak minuta.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi