Zeman: Spalletti je pogriješio sa Tottijem
FOTO: EPA

Stao u odbranu Tottija

Zeman: Spalletti je pogriješio sa Tottijem

Iskusni češki stručnjak Zdenek Zeman stao je u odbranu Francesca Tottija.

Kapiten Rome je imao u subotu istup na jednoj televiziji i zbog svojih riječi je ostao na tribinama u utakmici sa Palermom, a Zdenek Zeman smatra da je u cijeloj priči pogriješio trener rimske momčadi Luciano Spalletti. 

"Totti je Roma. Mislim da nije moguće nadmašiti ono što je Francesco dao klubu u posljednjih 20 godina", kazao je Zdenek Zeman za Corriere dello Sport, dodavši: 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Klubu je dao sve i sigurno ne smeta timu. Živcira me kada slušam ljude koji pričaju o njemu, a zapravo nemaju pojma ko je Totti zapravo. Ali što oni znaju? Što se mene tiče, on još uvijek nije završio. Znam da je teško biti trener, ali ima i trenera koji griješe", zaključio je češki stručnjak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti