"Nije me stid reći, plakao sam za Davidom Moyesom"

Marouane Fellaini priznao

"Nije me stid reći, plakao sam za Davidom Moyesom"

Škotski nogometni stručnjak David Moyes vodio je ekipu Manchester Uniteda samo jednu sezonu.

On je u Unitedu 2013. godine naslijedio Alexa Fergusona i potpisao ugovor na šest godina, ali je zbog slabih rezultata na Old Traffordu ostao samo godinu.

Jedan od fudbalera koji je bio veoma tužan nakon odlaska Moyesa je Marouane Fellaini koji je poručio da ga je Moyesov otkaz dotukao.

"Kada je Moyes dobio otkaz u Manchesteru, plakao sam. Nije me stid to priznati, jer je on za mene uradio mnogo toga u karijeri. Bio je veoma strog prema meni, ali to je bilo za moje dobro. Bio mi je poput drugog oca", rekao je Fellaini.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Moyes trenutno bez angažmana, a posljednji posao bio mu je u Real Sociedadu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti