"Nikada nisam imao namjeru da uvrijedim Marija Balotellija"

Silvio Berlusconi nakon "truhle jabuke"

"Nikada nisam imao namjeru da uvrijedim Marija Balotellija"

Mario Balotelli se u ovom prelaznom roku povezivao sa Milanom. Kontraverzni napadač je i sam izjavio kako bi volio karijeru nastaviti u redovima Rossonera. 

Međutim vlasnik Milana Silvio Berlusconi je za napadača građana izjavio kako je isti truhla jabuka. Vlasnik Rossonera sada tvrdi da je njegova izjava pogrešno prenešena, te da nikada nije želio uvrijediti napadača reprezentacije Italije. 

 

"Ono što sam ja rekao nije se odnosilo na Balotellija. Izvinjavam se ako sam ga uvrijedio svojim komentarima. Moja izjava je pogrešno prenesena. Govorio sam kako su u svlačionici potrebni igrači koji će unijeti pozitivnu atmosferu, a ne oni koji bi mogli narušiti red. Nikada se to nije odnosilo na jednu osobu," rekao je Berlusconi. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Međutim Berlusconi je ostao pri stavu da Milan neće dovoditi Balotellija u svoje redove. "Niko iz Milana nije razgovarao sa njim. Ni ja, ni Galliani nismo identificirali Balotellija kao jedno od pojačanja u januaru," riječi su Berlusconija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.