"Niko nije nepobjediv, pa ni taj Željezničar"

Obradović pred sutrašnji meč

"Niko nije nepobjediv, pa ni taj Željezničar"

E. Čaušević

Fudbaleri Radnika sutra na domaćem terenu dočekuju Željezničar u prvom meču četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Aktuelni osvajač Kupa BiH će na Gradskom stadionu u Bijeljini sutra odmjeriti snage protiv sarajevskog Željezničara. Pred sutrašnji meč napadač Radnika, Marko Obradović, izjavio je da nema puno vremena za razmišljanja i neke kalkulacije.

"Nemamo puno vremena za razmišljanje i neke kalkulacije. Idemo iz utakmice u utakmicu i nadam se prolasku u narednu fazu kupa. Što da ne, niko nije nepobjediv pa ni taj Željezničar koji prva dva kola igra dosta loše. Znamo se nema tu nekih tajni tako da mislim da su šanse 50:50 koliko god oni bili favoriti. Prepustit ćemo im ulogu favorita, ali kao i do sada teren je najbolje mjerilo i tu će se sve najbolje pokazati", rekao je Obradović.

Na press konferenciji održanoj u Bijeljini trener Radnika, Nebojša Milošević, rekao je:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Kup je specifično takmičenje, dvije utakmice, mi imamo svoju šansu analizirao sam utakmice Željezničara. Oni su jako kvalitetni i dobro vođeni. Njhov trener je na zadnjoj press konferenciji jasno i nedvosmisleno rekao šta ga interesuje u njihovom konceptu rada, to je rezultat i sveo stalo je nebitno".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi