"Nisam imao pojma da dolazim u Manchester City"

Robinho otkrio

"Nisam imao pojma da dolazim u Manchester City"

Nekada supertalentovani Brazilac Robinho otkrio je da sve do posljednjeg minuta prelaznog roka nije znao gdje će nastaviti karijeru kada je odlazio iz Real Madrida.

Na kraju je stigao na Etihad za 44 miliona eura, a na press konferenciji se zahvalio prisutnim riječima da je "presretan što je stigao u Chelsea".

"Znao sam da ću igrati u Engleskoj, ali nisam imao pojma za koji klub. Tražio me Chelsea ali sam na kraju ipak završio u Manchester Cityju. Sve je tako kod mene, sve se riješi u posljednji čas. Na kraju mi je drago što sam bio član Cityja, jer je taj klub pokazao veliki respekt prema meni", rekao je Robinho.

Robinho sada već ima 31 godinu i nastupa za Santos, gdje je sve i počelo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.