"Nisam očekivao ovakav Milan"
Foto: EPA

Moratti o potezima Milana

"Nisam očekivao ovakav Milan"

Midhat Šljivak

Nekadašnji prvi čovjek Intera Massimo Moratti iznenađen je potezima koje radi ekipa Milana.

Rossoneri su najaktivniji od svih ekipa na tržištu i u klub je stiglo već deset fudbalera. Massimo Moratti, čovjek koji je godinama bio alfa i omega gradskog rivala Intera tvrdi kako to od Milana nije očekivao:

"Milan radi dosta dobro i da budem iskren, to nisam očekivao. Neke igrače koje su doveli ne poznajem, ali bitno je da su ostavili Donnarummu i da su doveli igrača kao što je Leonardo Bonucci", istakao je Moratti.

Rossoneri su već potrošili 211 miliona eura na nove fudbalere, ali tu nemaju namjeru da stanu. Spominju se nova pojačanja i sigurno je da ćemo ekipu sa San Sira gledati u drugačijem izdanju u odnosu na protekle sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U narednim danima Milan će vjerovatno angažovati neko poznato ime za vrh napada, a spominju se Alvaro Morata i Andrea Belotti.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi