"Njegov prevodilac je trčao više od njega"

Rednknapp o Pavljučenku

"Njegov prevodilac je trčao više od njega"

Midhat Šljivak

Harry Redknapp otkrio je zanimljive detalje tijekom boravka na klupi Tottenhama.

Na njega je poseban utisak ostavio ruski napadač Roman Pavljučenko, a iskusni stručnjak je otkrio zanimljive detalje vezane za ruskog napadača.

"Kada sam stigao u Tottenham Pavljučenko je imao prevodioca. Na prvom treningu smo igrali utakmicu i rekao sam mu da pravi više kretnji. Iznenada, taj čovjek je otrčao na teren kako bi rekao Pavljučenku šta tražim od njega. Nakon nekoliko takvih sprintova, zaključio sam da on bolje radi od Pavljučenka. Nakon treninga prevodilac je bio sav u znoju, a Roman se nije uopće oznojio", rekao je Redknapp.

Pavljučenko je za Spurse odigrao 129 utakmica, a postigao je 57 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti