"Nudio sam se Interu, ali su me odbili"

Ronaldo otkrio detalje iz prošlosti

"Nudio sam se Interu, ali su me odbili"

Teme:

Nekada najbolji nogometaš svijeta Luis Ronaldo otkrio je zanimljive detalje iz svoje karijere.

Ronaldo je vjerovatno najbolje dane karijere proveo kao član Intera gdje je blistao, barem u onim sezonama kada nije bio povrijeđen.

On se ovih dana nalazi upravo u Milanu gdje ga je ugostio nekadašnji predsjednik Intera Massimo Moratti, a prisustvovat će i meču Serije A protiv Sampdorije.

Italijanskim medijima otkrio je zašto je svojevremeno iz Real Madrida prešao u ljutog Interovog gradskog rivala, ekipu Milana.

"To je bio period u mojoj karijeri kada više nisam bio u naponu snage. Ipak, ne mislim da je prelazak u Milan bila greška. Inter je uvijek bio moj omiljeni klub i u to vrijeme sam im se nudio da me angažuju, ali oni su imali druge planove pa sam izabrao Milan", rekao je Ronaldo.

Zaista je teško povjerovati da neko može odbiti ovakvog igrača, iako je to bilo na samom zalasku njegove karijere...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi