"Očekujem pobjedu protiv Hrvatske i plasman u polufinale"

Kadetski reprezentativac Kosta Kondić

"Očekujem pobjedu protiv Hrvatske i plasman u polufinale"

D. Rakanović

Muška U16 reprezentacija Bosne i Hercegovine zabilježila je prvu pobjedu na EYOF igrama u mađarskom Gyoru.   Naši kadeti su savladali Italiju rezultatom 103:97. 

Kosta Kondić je na ovoj utakmici postigao 15 poena, a nakon utakmice je bio je zadovoljan današnjom partijom naših reprezentativaca. 

"Pokazali smo mnogo više borbenosti nego na jučerašnjoj utakmici. Dobro smo igrali odbranu i to je dovelo do naše pobjede danas. Igramo sutra protiv Hrvatske i vjerovatno ćemo doći do pobjede. Očekujemo plasman u polufinale", rekao je Kosta Kondić nakon utakmice. 

Mlade Zmajeve sutra od 14.30 časova očekuje posljednja utakmica grupne faze takmičenja protiv Hrvatske, a eventualnim trijumfom naši dečki bi izborili plasman u polufinale EYOF igara u Gyoru. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi