"Odlazak Rooneyja u Kinu? To je ludost"

Roy Keane savjetuje bivšeg saigrača

"Odlazak Rooneyja u Kinu? To je ludost"

Legendarni fudbaler Manchester Uniteda Roy Keane smatra da kapiten Crvenih đavola Wayne Rooney ne bi trebao otići u Kinu.

Iako se posljednjih dana sve češće pominje da će engleski fudbaler otići u kinesku ligu Keane smatra da Rooney ima još mnogo toga da ponudi engleskom, ali i evropskom fudbalu.

"Nema šanse da bi Wayne Rooney trebao otići u Kinu. On još uvijek može igrati fudbal na vrhunskom nivou u Engleskoj, Njemačkoj, Španiji i Italiji. Odlazak u Kinu? Ludost! On ima tek 31 godinu, ima još mnogo vremena za Rooneyja da igra u Evropi", rekao je Keane. 

Podsjetimo da je Rooney ove sezone u veoma lošoj formi jer je postigao samo dva pogotka uz tri asistencije u 17 mečeva u engleskom Premiershipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije