"Odlično sam prihvaćen, nadam se uspješnoj sezoni"

Daniel Graovac za SportSport.ba

"Odlično sam prihvaćen, nadam se uspješnoj sezoni"

Bh. internacionalac Daniel Graovac odlično se snašao u Belgiji.

Bivši fudbaler Zrinjskog prošle sedmice došao je na posudbu u Royal Excel Mouscron, u ekipu koja u ovoj sezoni cilja središnji dio tabele.

"Pokušavam da se izborim za mjesto u prvom timu, ali sigurno da neće biti lako, s obzirom da je ekipa sačinjena od odličnih pojedinaca. Za vikend nas očekuje duel sa Waregemom, drugoplasiranom ekipom prvenstva. Nešto lošije smo otvorili šampionat, ali smatram da imamo kvalitet za trijumf u ovom meč", izjavio je 23-godišnji defanzivac.

"Dajem svoj maksimum na treninzima i trudim se da opravdam očekivanja svih u klubu. Iako sam tu tek sedam dana, mislim da ću biti na spisku igrača za utakmicu 6. kola, a da li ću dobiti priliku protiv Waregema, ostaje da vidimo", dodao je Graovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi