Džeku prozivaju na Twitteru: "Gdje ti je Totti?"

Nadovezali se na jučerašnji intervju

Džeku prozivaju na Twitteru: "Gdje ti je Totti?"

Edin Džeko je jučer dao intervju za zvaničnu stranicu Rome u kojem je odgovorio na deset vrlo zanimljivih pitanja.

Ipak, njegov odgovor na jedno pitanje pokrenuo je komentare na Twitteru i ostalim društvenim mrežama. Na pitanje ko je najbolji fudbaler s kojim je igrao u karijeri, Džeko je, možda i pomalo iznenađujuće, izdvojio Davida Silvu.

"Još jedno teško pitanje. Igrao sam s mnogo dobrih fudbalera, ali najbolji je David Silva. Zvao sam ga mali mađioničar, jer je bio brilijantan s nogama i mogao je kontrolisati svaku loptu koju biste mu poslali. Definitivno je najbolji s kojim sam igrao", rekao je Džeko, a navijačima Rome se nije svidjelo što na Silvinom mjestu nije Totti.

Tako su navijači i simpatizeri Rome raznim komentarima 'kritikovali' svog napadača a mogli su se pročitati komentari kao što su "Gdje ti je Totti?" ili "Zaboravio si kapitena".

Pojedini italijanski mediji koji nisu previše naklonjeni Romi iskoristili su komentare navijača kako bi pokušali destabilizovati situaciju u rimskom klubu, ali jasno je da će njihovi pokušaji biti uzaludni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Treba dodati i to da je Edin Džeko nedavno odabrao i najboljih 11 s kojim je igrao u karijeri, a tu je posebno pohvalio Francesca Tottija za kojeg je rekao sljedeće:

"Da ne znam kako Totti izgleda, ne bih znao da je to on kada ga vidim na treningu i u svlačionici. On je sjajna osoba i njegovo ponašanje van terena ga čini takvom legendom. Za mene je Totti jedan od pet najboljih svjetskih fudbalera ikad. Kao dijete sam ga gledao na TV-u, odrastao sam gledajući njegove utakmice a onda sam došao u situaciju da dijelimo svlačionicu. Igrati s njim i dobiti loptu od njega na utakmici je nevjerovatno iskustvo".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti