"Otišao sam iz Uniteda da dokažem svima da vrijedim"

Januzaja pogodile kritike

"Otišao sam iz Uniteda da dokažem svima da vrijedim"

Manchester United je dolaskom Josea Mourinha ušao u jednu novu eru, a svlačionica kluba sa Old Trafforda je postala pretijesna za nekoliko fudbalera.

Jedan od onih kojim su pokazana izlazna vrata je Adnan Januzaj, koji je otišao na kaljenje u Sunderland.

Mladi Belgijanac kosovskog porijekla je poručio da su ga pogodile kritike javnosti i navijača Uniteda koji smatraju da stagnira, te da ih sada želi uvjeriti u suprotno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ja sam čovjek koji nikada ne odustaje. Nije mi išlo baš najbolje, ali neću se predati. Pun sam samopouzdanja i United sam napustio da bih dokazao svima da vrijedim", rekao je Januzaj.

Mladi ofanzivac je iz Uniteda već išao na posudbu i to u Borussiju iz Dortmunda, ali se ni tamo nije uspio naigrati. Možda u Sunderlandu zaista pronađe svoju sreću?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi