"Ovo je zadnja šansa za Ronalda"

Maradona o večerašnjem finalu Eura

"Ovo je zadnja šansa za Ronalda"

Endin Čaušević

Selekcije Francuske i Portugala večeras igraju finalnu utakmicu Evropskog prvenstva nakon čega ćemo dobiti novog prvaka Evrope.

Iako mnogi ljubitelji fudbala nisu očekivali da će se baš ove dvije ekipe sastati u finalu, izvjesno je da će Evropa večeras dobiti novog prvaka. Legendarni argentinski fudbaler Diego Maradona vjeruje da je ovo posljednja šansa za Cristiana Ronalda da nešto osvoji sa Portugalom.

"On 31. godinu i igra svoje drugo finale s Portugalom. Ja sam siguran da Ronaldo neće imati bolju priliku od ove da napravi nešto sa svojom selekcijom. Francuska je sjajna selekcija, ali Portugalci su pokazali da mogu iznenaditi svakoga. Iskreno, nisam očekivao ovaj dvojac u finalu, ali radujem se večerašnjoj utakmici", rekao je Maradona.

Argentinac je dodao da se zna da je Ronaldo najveća opasnost za Francuze, ali isto tako je otkrio ko bi mogao biti prijetnja za Portugalce.

"Francuska će najviše pažnje posvetiti da zaustavi Ronalda, ali isto tako mislim da će Portugal isto to uraditi sa Griezmannom", dodao je Maradona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti