"Ovo mi je jedan od najsretnijih dana u karijeri"
Foto: EPA

Pep Guardiola nakon remija s Redsima

"Ovo mi je jedan od najsretnijih dana u karijeri"

M. Šljivak

Manchester City i Liverpool su remizirali (1:1) u susretu 29. kola engleskog Premiershipa.

Sjajan meč odigrala su ova dva tima, a na kraju su i pored velikog broja šansi timovi podijelili bodove.

Zanimljivu izjavu je nakon meča dao menadžer Građana Pep Guardiola. On tvrdi da mu je ovo jedan od najsretnijih dana kao menadžeru.

"Ponosan sam. Ovo je jedan od najsretnijih dana u menadžerskoj karijeri. Prethodnih dana smo bili veoma tužni nakon ispadanja iz Lige prvaka, a način na koji smo danas odigrali čini me nevjerovatno sretnim. Da smo barem ovako igrali protiv Monaca", istakao je Guardiola.

City je trenutno na trećem mjestu engleske Premier lige i imaju 12 bodova manje od vodećeg Chelseaja.

Do kraja sezone ovaj tim će se boriti za direktan plasman u Ligu prvaka, a u leđa im gledaju Liverpool, Arsenal, Manchester United.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi