Robijaši u Vitezu skandirali

"Ovu ligu niko ne gleda, zato što je cijela prodana"

D. Kurbegović

Čelik je danas u komšijskom derbiju u Vitezu poražen od domaćina s minimalnih 1:0. 

Već drugu sezonu Čelik nema podršku svojih vjernih navijača na domaćim utakmicama, ali su zato najvatreniji navijači crno-crvenih redovni na svim gostovanjima. Danas je više od 200 popularnih "Robijaša" bodrilo svoju ekipu i u više navrata skandiranjem protiv Skupštine i cjelokupnog stanja u klubu još jednom poručilo da će se do kraja boriti za novi statut i promjene.

Pred sami kraj utakmice pristalice Čelika su skandirali "Ovu ligu niko ne gleda, zato što je cijela prodana". Ne znamo da li se to odnosilo zbog utakmice između Viteza i Čelika ili na neku drugu utakmicu, budući da su prije utakmice "kružile" priče da će Čelik danas "pustiti" Vitez kako bi ostao u ligi.

Svakako da je poražavajuće za jedan klub da nema podršku svojih navijača na domaćim utakmicama. Nogomet se igra radi navijača, ali očito to ljudi u i oko Čelika ne mogu da shvate već godinama i pristalice crno-crvenih ćemo sve dok ne bude velikih promjena moći gledati kako bodre svoj tim samo na gostovanjima.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi